Jill Daniels

Jill Daniels - Vocals


"Just Do It!"

Sinds ze een klein kind was, hield Jill van muziek. Ze zong uit volle borst mee met liedjes van Whitney Houston en Michael Jackson in de Zweedse bossen terwijl ze op Arabische paarden reed. Na een paar jaar op een school voor muzikale artiesten in het zuiden van Zweden besloot ze het roer om te gooien. In 1999 emigreerde ze naar Amsterdam en na een paar maanden bouwde ze een netwerk op door de meeste avonden van de week naar jamsessies te gaan. Als hobby begon ze als leadzangeres in coverbands te zingen met verschillende stijlen en ook eigen nummers te schrijven en uit te voeren.

Ze werd af en toe gevraagd als achtergrondzangeres bij internationale acts, zoals Sandra St. Victor (Paradiso, Bitterzoet, Drum Rhythm Festival) en locale acts als Leona Philippo en Michelle David. Nadat ze in 2007 een zoon kreeg, nam ze een lange creatieve pauze. Maar toen kwam de drang om weer creatief te zijn terug... Jill is nu meer dan klaar om de levendige energie te brengen die Soulmachine op het podium brengt!

Aldus Jill: "Er zijn zoveel beslissingen te nemen in het leven, je moet niet wachten met in actie komen... Het leven draait om ervaringen! Mijn motto: 'Gewoon doen!'"